Over Salland Engineering

 


Waar jouw werk er echt toe doet

Of er smartphones waren geweest zonder Salland? Ongetwijfeld, dat is een te grote eer. Maar feit is wel dat wij aan de wieg staan van hightech-producten die jij dagelijks gebruikt. En ook daarop mogen we best een beetje trots zijn, toch?

Hoi, wij zijn Salland Engineering uit Zwolle. Leuk dat je meer over ons wilt weten. Wij leveren al 30 jaar oplossingen en diensten voor het testen van chips. Chips in apparaten die bijna iedereen op aarde gebruikt: van smartphones tot auto’s, en van tablets tot draadloze oordopjes. En zelfs ruimterakketten – mocht jij toevallig Elon Musk zijn. En wat we doen, dat doen we goed. Dat blijkt wel uit het vertrouwen dat ‘s werelds grootste chipfabrikanten en meetinstrumentmakers in ons hebben. Het maakt ons marktleider in testoplossingen en meetinstrumenten voor de chiptestmarkt.


Het is hier prettig werken
Word je onze collega - wat we heel leuk zouden vinden - dan ga je werken in een hoogtechnologische, innovatieve en inspirerende omgeving. Een open omgeving met veel expertise en ervaring, waarin jij volop de ruimte krijgt om initiatief te nemen en mee te denken. Want alleen met die vrijheid komen we tot echte, toonaangevende oplossingen. Daar zijn we niet van overtuigd; dat weten we zéker na drie decennia ervaring.

Zomaar een aantal redenen waarom mensen graag bij ons werken:

  • Prachtig technisch inhoudelijk werk
  • Innovatieve, internationale werkomgeving
  • Informele, open en collegiale werksfeer 
  • Moderne werkplekken en apparatuur
  • Flexibele werktijden
  • Gratis warme dranken en fruit
  • Leuke events en activiteiten
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

 

Jouw werk gaat de wereld over
Het werk van jou en je toekomstige collega’s (nu zo’n 80, binnenkort ruim 100) gaat de hele wereld over: vooral naar de VS, Azië en andere Europese landen. En dat allemaal vanuit het mooie Zwolle. Maar we zijn nog lang niet uitgegroeid. En dat is precies waarom we op zoek zijn naar versterking, naar jou. Kom jij onze mooie club versterken?

 

Genoeg over ons, nu over jou:
Wat drijft jou, waar word jij écht blij van in je werk? Vragen waar we bij Salland Engineering vaak over nadenken, omdat we zo goed mogelijk willen aansluiten bij de antwoorden. We zijn benieuwd naar jóuw antwoorden: stuur ons een mail of vul het formulier in, dan praten we graag eens verder. 


Liever direct onze vacatures bekijken, dat kan natuurlijk ook.

 

Onze afdelingen